VinVez-vezenje logo
Slovenščina english German
crtav DOMOV crtav VEZENJE crtav TISK crtav PROMOCIJSKI MATERIAL crtav REFERENCE crtav KVALITETA crtav KONTAKT  
  • cubeRandom

 

KVALITETA


V letošnjem letu smo zamenjali tudi stroje. Ponosno Vam sporočamo, da smo lastniki najnovejših strojev Tajima TFMX 1204, Tajima TFMX 1208 in najnovejše verzije stroja, ki je trenutno edini v našem delu Evrope - Tajima TMAR-K 1206 C, ki omogoča najboljšo in najnatančnejšo kvaliteto vezenja na vse vrste tekstila in materialov.

Trenutno je naša kapaciteta najnovejših posodobljenih vezilnih strojev - 18 glav.

Tajima je vodilno podjetje s proizvodnjo vezalnih strojev in z dolgoletnimi izkušnjami, saj stroje za vezenje izdelujejo že od leta 1944. Na tem tržišču pokrivajo več kot 75 % delež, kar dokazuje njihovo kvaliteto, moderniziranost, natančnost, hitrost.

Prav tako se lahko pohvalimo z letošnjo pridobitvijo uradne najnoveše programske opreme TAJIMA DG/ML MAESTRO. Verzija 15.0 je najnovejša verzija programske opreme za izdelovanje programov za vezenje, ki omogoča najboljši izgled vezenine in prikrajša čas izdelave programov za vezenje.

Pridobili smo tudi licenčni program za oblikovanje Corel Draw X6.

Prav tako smo v lanskem letu pridobili rezalnik SUMMA MX2 s tangecijalno glavo in kamero, kar omogoča izrez črk od 2 mm naprej, optična glava (kamera) omogoča hiter in natančen izrez po konturni, summa rezalniki so prav tako najbolj priznani po kvaliteti izreza ter natančnosti.

stroj za vezenje profesionalni stroj za vezenje in sukanec sukanec vpet na stroju za vezenje

Za stroje za prenos preslikačev smo se odločili za podjetje Ino žiri, ki izdeluje vse stroje za tisk z dolgoletno kvaliteto ter tradicijo.

Pri nas imamo dve toplotni avtomatski preši z dvojnim delovnim poljem za prenos transferjev, kar nam omogoča hitro in kvalitetno tiskanje v zelo kratkem času.

Kot ste lahko ugotovili, smo srednje veliko podjetje. V naši stroki se od vsega začetka našega obstoja vztrajno izobražujemo in vlagamo v razvoj ter zadovoljstvo naših zvestih kupcev.

Avtomatska dvomestna stiskalnica INO press 2D-02 tajima Embroidery Machine Summa S Class 2 75T Schneideplotter
 
vin-vez 10 years of experience
Copyrigt ©2020 | Vse pravice pridržane
Obiskovalec št.: 751948
Ljubljanska cesta 35
2310 Slov. Bistrica
041 470 946
041 234 554
vin.vez@gmail.com
O podjetju
V našem podjetju vam nudimo kakovostno vezenje na vse vrste materialov, in sicer vezenje na kape, pletene kape, kape iz flisa, majice, delovne obleke, copate, čevlje, bunde, softshell jakne, polo majice, rute, predpasnike, srajce, kravate, prte, usnje in še na kaj …
[Preberi več]