VinVez-vezenje logo
Slovenščina english German
crtav DOMOV crtav VEZENJE crtav TISK crtav PROMOCIJSKI MATERIAL crtav REFERENCE crtav KVALITETA crtav KONTAKT  
  • cubeRandom

 

TISK


V našem podjetju zelo radi hodimo v korak z časom. Zato se vedno bolj poslužujemo tudi raznim oblikam tiska. Pri nas lahko izbirate med plexitiskom, sitotiskom ter sublimacijskim tiskom.

Plexitisk
Je oblika tiska pri katerem s pomočjo rezalnika v razno barvne folije izrežemo željen motiv. S pomočjo te tehnike izdelujemo manjše ENOBARVNE izdelke željenega motiva.

Sitotisk
Je tehnika VEČBARVNEGA tiska, s katero v zelo kratkem času naredimo velike količine samega izdelka. Obstojnost in kakovost tehnike , prinašata odlične rezultate. Zaradi zmogljivosti hitrega dela pa so možne večje naklade v kratkem času.

stroj-za-sitotisk

Sublimacija
Je najbolj obstojna tehnika tiska, saj se barva ne nanaša na površino materiala temveč ga v celoti obarva, zato te barve ni mogoče odstraniti iz tekstila.

subliminacija-stroj

CILJI NAŠEGA DELA SO DOLGOLETNA SODELOVANJA Z NAROČNIKI. TER KOREKNA IN KVALITETNA IZDELAVA IZDELKOV!
 
vin-vez 10 years of experience
Copyrigt ©2020 | Vse pravice pridržane
Obiskovalec št.: 751946
Ljubljanska cesta 35
2310 Slov. Bistrica
041 470 946
041 234 554
vin.vez@gmail.com
O podjetju
V našem podjetju vam nudimo kakovostno vezenje na vse vrste materialov, in sicer vezenje na kape, pletene kape, kape iz flisa, majice, delovne obleke, copate, čevlje, bunde, softshell jakne, polo majice, rute, predpasnike, srajce, kravate, prte, usnje in še na kaj …
[Preberi več]