VinVez-vezenje logo
Slovenščina english German
crtav DOMOV crtav VEZENJE crtav TISK crtav PROMOCIJSKA OBLAČILA crtav REFERENCE crtav KVALITETA crtav KONTAKT  
  • cubeRandom

 

TISK


Nudimo Vam kvaliteten tisk na majice, drese, trenerke itd.; torej na vse vrste tekstila. Da ob vseh vaših zahtevah izdelamo kar najboljši produkt, se poslužujemo različnih tehnik tiska, ki jih predstavljamo v nadaljevanju.

Tisk1Tisk2Tisk3Tisk4

 

PRESLIKAČ


Na poseben papir se v sitotisk tehniki natisne barva, ki jo posušimo in nato prenesemo na blago s toplotno stiskalnico. Tiskamo eno barvo naenkrat, kar pomeni, da gre štiribarven preslikač štirikrat skozi stroj.

 

IZREZ IZ FOLIJE


Z računalniškim izrezom folij je možna izdelava napisov, logotipov, znakov, simbolov vseh oblik in velikosti na različne materiale (npr. table, transparenti, notranje označbe itd.).

S posebnimi folijami je mogoče tudi izrezati napise za aplikacijo na tekstil. Z rezalnikom folije izrežemo motiv iz posebne barvne folije. Folija ima naneseno lepilo, ki ga prenesemo na majico s pomočjo toplotne stiskalnice.

 

SUBLIMACIJA


Pri sublimacijskem tisku je motiv tiskan na poseben prenosni papir. V posebni toplotni preši se potem motiv prenese na majico oz. tekstil. V večini se sublimacijski tisk uporablja za izdelavo zastav in športnih dresov, unikatnih lončkov itd.
 
vin-vez 10 years of experience
Copyrigt ©2020 | Vse pravice pridržane
Obiskovalec št.: 699014
Ljubljanska cesta 35
2310 Slov. Bistrica
041 470 946
041 234 554
vin.vez@gmail.com
O podjetju
V našem podjetju vam nudimo kakovostno vezenje na vse vrste materialov, in sicer vezenje na kape, pletene kape, kape iz flisa, majice, delovne obleke, copate, čevlje, bunde, softshell jakne, polo majice, rute, predpasnike, srajce, kravate, prte, usnje in še na kaj …
[Preberi več]